top of page

CAREER LEGACY

khamkhor--I-McziCxxM-unsplash.jpg

Voor wie is dit programma bedoeld?

Voor iedereen die:​

  • een  behoorlijk aantal jaren werk- en levenservaring heeft opgebouwd

  • bereid is zichzelf door te blijven ontwikkelen

  • ‘iets' achter wil laten

  • anderen in hun kracht kan zetten

  • de wijsheid heeft om ‘boven de partijen’ te adviseren

KERNVRAGEN

Wat wil ik achterlaten? Wat zou ik nog willen doen? Hoe draag ik mijn eigen wijsheid over 

Waar hebben we het over? 

In deze levensfase besef je dat je op de helft van je werkzame leven bent of zelfs verder. En, al zeg je het zelf, je hebt het best goed gedaan. Privé en zakelijk. Toch heb je het gevoel dat je nog niet alles hebt ontdekt. Terwijl je het wel in je hebt. Het wordt tijd je meesterschap te claimen. Met het ‘Legacy Talent Program’ ontwikkel je de drive om nieuwe paden te bewandelen of bestaande beter te benutten. Je wilt bewuster zelf het roer in handen nemen. In de wetenschap dat ‘succes geen keuze’ is, maar dat succes betekent dat je weet welke talenten jij hebt én dat je door je eigen belemmeringen heen breekt.  

 

Intussen heb je al het nodige meegemaakt in het leven en met die ervaring trek je je eigen plan en weet je waar je kracht ligt. Je hebt ervaren dat naast vakinhoud, persoonlijkheid en procesbewaking minstens zo belangrijk zijn. Deze levenswijsheid wil je graag ter beschikking stellen. Het ‘Special Counselor Program’ leert je de weg hoe je als klankbord en sparringpartner van enorm toegevoegde waarde kunt zijn. 

hunter-bryant-KTKLwWU614w-unsplash.jpg

TALENT LEGACY PROGRAM

In deze levensfase kun je kiezen om je je tijd uit te zitten of je bezig wilt houden je door te ontwikkelen en wat je wilt achterlaten. 

Het legacy talent program helpt je daarbij.

Happy-senior-woman-hiker-taking-a-selfie

SPECIAL COUNSELOR

PROGRAM

Als je jouw kennis en wijsheid wilt delen zonder carrière belang en boven partijen kunt staan, krijg je in dit programma tools om je daarbij te helpen. 

Het zou voor elke organisatie verplicht moeten zijn... 

Happy-senior-woman-hiker-taking-a-selfie

COUNSELORS

TABLE

Schuif aan tafel met andere Senior Counselors. Ervaringen delen, interessante sprekers ontmoeten en gezelligheid zijn belangrijke onderdelen. 

Een netwerk exclusief voor oud-deelnemers aan het Senior Counselor program. 

bbh-singapore-Z2MCFqEQiMw-unsplash.jpg
kevin-wolf-gXNpIugknlA-unsplash.jpg

Na afloop ben je in staat de juiste beslissingen van anderen te ondersteunen vanuit eigen kwaliteiten en daar verantwoordelijkheid voor te dragen. Je focus ligt op helderheid scheppen bij dilemma’s en persoonlijke ondersteuning op de hoogste beslissingsniveaus en minder op de vakinhoud.

Elke directie, elk managementteam, elke topman en -vrouw heeft behoefte aan een betrouwbare sparringpartner met ervaringswijsheid.

bottom of page