top of page

LEADERSHIP DEVELOPMENT 

MANNEN RETREAT

vibhav-satam-_QL9Wy0NI7g-unsplash.jpg
juseu2014.jpg

SAMENVATTING VAN DE​

PYRENEEËN LEADERSHIP DEVELOPMENT RETREAT

DUUR

6 dagen

AANVANG

Data zijn afhankelijk van de Corona ontwikkelingen

INVESTERING

€ 1.750 exclusief BTW (zie de brochure)

INHOUD VAN DE 

LEADERSHIP DEVELOPMENT MANNEN RETREAT

Leiderschap is herziening toe. De rol van vrouwen wordt expliciet benoemd, het is tijd de herziende rol van mannen & leiderschap te herzien.

Je ware aard inzetten voor de wereld is de essentie van leiderschap. Neem de tijd om terug te gaan naar je basis, om je zelfkennis te vergroten of je eigen leiderschapsvraagstuk uit te werken. Ga uit de waan van alle dag om te reflecteren en bewust te worden van je eigen stijl. Wat drijft je, wat is belangrijk, hoe zet je dat neer? In de natuur leer je veel en raak je de essentie. Ontdekt de ritmes van de natuur in jezelf en hoe je deze kunt toepassen in je dagelijkse werk. De ideale omgeving om body & mind, heart & spirit in evenwicht te brengen, samen met je medereizigers, om bij terugkomst jouw omgeving te inspireren.

 

Midden in de Pyreneeën krijg je de gelegenheid om je leiderschap door te ontwikkelen. Deze Leadership Development Retreat is voor iedereen die zich een leider voelt. Bestuurders, ondernemers, managers, zzp-ers die zich willen herijken of vernieuwen. Een retreat met een rugzak in plaats van een aktetas en wandelschoenen in plaats van een laptop. Het is immers geen management development. We zitten in het kleine bergdorpje Juseu met de ongerepte natuur als inspiratiebron en leeromgeving. De omgeving is uniek, alle geschikte faciliteiten voor jou ontwikkeling zijn aanwezig en de gastvrijheid is ongekend. Deze week zul je nooit vergeten.

DEZE RETREAT IS EXCLUSIEF VOOR MANNEN 

(en hier de printvriendelijke versie)

Inschrijven

Ja, ik schrijf me in voor
Na inschrijving heb je nog 14 dagen bedenktijd
bottom of page