top of page

VALUE IMPROVEMENT PROGRAMMA

méér dan de som der delen

vibhav-satam-_QL9Wy0NI7g-unsplash_edited.jpg

Met ons uitdagende InCompany programma gaan we met het hele high-level team aan de slag.

✔︎ Haal het beste uit je team met leiderschap als basis.

✔︎ Vorm een hecht team met persoonlijke én wederzijdse verantwoordelijkheid.

✔︎ Realiseer je (groei)strategische of verandervisie, gedragen door de hele organisatie.

Het resultaat is een hands-on strategie met een actieplan én een communicatieplan. Vervolgens begeleiden we je nog op individueel en teamniveau om de plannen te realiseren. Want als het binnen je team klopt, dan klopt het ook in je organisatie.

Je werkt in een high-level management/directieteam en dat is topsport. Idealiter bepalen jij  de koers. De meeste tijd ben je echter bezig met spoedeisende issues/personen die onmiddellijke aandacht vragen; je vaak meer bezig met brandjes blussen dan met de lange termijn. Je hebt veel uitdagingen waarvan de meeste te maken hebben met het stellen van prioriteiten, het toekennen van budgetten en het maken van complexe besluiten die eigenlijk niet op je bordje thuis horen.

 

Het gevolg is een aanhoudende druk, overvolle agenda's en slapeloze nachten. Je hebt geen tijd om gezamenlijk een langere termijn visie te bepalen. Te vaak huur je externe adviseurs in die keuzes voorleggen zonder kennis organisatie weten die je zelf wel hebt. De kracht van een sterk team wordt niet benut: ieder doet alleen zijn eigen dingen om te overleven. Het grote strategische doel, de verandering of groei in je organisatie, de noodzakelijke next-step wordt niet verwezenlijkt. Je verliest de grote lijn uit het oog waardoor je het langere termijn niet meer redt, als organisatie en als persoon.  

 

Het is bevrijdend en enthousiasmerend als je als team de tijd neemt om samen te bouwen aan een hechte teamspirit. Een team waar de leden elkaar versterken, motiveren en ondersteunen als het noodzakelijk is. Een team waar ruimte is voor initiatief en creativiteit. Een team waar je elkaar versterkt met dezelfde waarden, dezelfde ethos en dezelfde visie. En daardoor de organisatie meeneemt. En het grote plan eindelijk tot stand brengt. 

Ja, ik wil meer weten 

over het InCompany

VIP - TRAJECT

bottom of page