top of page

PERSOONLIJK
MEESTERSCHAP

méér dan de beste versie van jezelf

IMG_0731.jpeg

Wij bieden een intensief InCompany jaarprogramma voor minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers. 

 

Dit traject is perfect voor medewerkers die

✔︎ Willen doorgroeien naar een senior level

✔︎ Grip en regie willen hebben op hun leven (werk & privé)

✔︎ Meer bewegingsvrijheid en rust willen

✔︎ Hun eigen visie willen neerzetten

✔︎ Zich realiseren dat ze meer kunnen bijdragen dan ze nu doen

Senior-medewerkers zijn de back-bone van elke organisatie.

Heb je interesse? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie. 

In jouw organisatie zitten veel groeibriljanten. Het zijn de mensen die zich onderscheiden van anderen. Degenen die een stapje extra zetten, net iets verder kijken en altijd voor anderen klaar staan. Zij zijn de ruggengraat in je organisatie. Ze weten hoe de hazen lopen, zien risico's nog voordat ze zich aandienen en lossen ze, meestal onzichtbaar, op. 

 

Het zijn ook degenen die zichzelf te gemakkelijk opzij zetten, taken op zich nemen die anderen zouden moeten doen en zich daarmee een slag in de rondte werken. Die ondanks opmerkelijke resultaten niet geloven dat zij al klaar zijn voor een volgende stap en blijven wachten tot ze gevraagd worden. Degenen die nooit klagen maar dan ineens een burn-out hebben of naar een andere organisatie vertrekken. Het zijn deze parels waar je zuinig op moet zijn. Voordat ze vertrokken zijn...

 

Speciaal voor deze mensen is het programma 'Persoonlijk Meesterschap' geschreven. Uit eigen ervaring weten we dat juist deze mensen een extra boost nodig hebben. Ze weten wat hun kwaliteiten en valkuilen zijn maar voelen het niet. Ze zijn wel bereid om in zichzelf te investeren, op zoek te gaan naar drijfveren en weten wat ze te bieden hebben. Ze zijn al goed in hun vak en met extra aandacht voor hun persoonlijkheid worden ze jouw ideale senior-level medewerkers.

Met ons unieke jaarprogramma bieden we jou dé mogelijkheid om je beste medewerkers te behouden en te ontwikkelen tot senior-level. We leren ze hun eigen strategieën te ontwikkelen om zich niet uit balans te laten brengen, hun grenzen te bepalen en regie te nemen. Initiatief te houden, een evenwicht tussen privé en balans te vinden en los te laten waar het kan. Door te focussen op hun eigen talenten, te vertrouwen op de kwaliteiten van anderen en in te grijpen waar het mis gaat zullen zij je backbone van je organisatie blijken. Ze herwinnen de rust en focus om keuzes te maken: hun energie gaat weer stromen. Samen met jou maken we een maatwerkprogramma dat volledig is gericht op jouw organisatie.  We ondersteunen je met detectie en selectie van je parels, helpen met communicatie in je organisatie en eventueel eigen algemene vaktechnische onderwerpen. 

Ja, ik wil meer weten

over het InCompany programma

PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

bottom of page