top of page

MAATWERK
PROGRAMMA

incompany maatwerk 100% voor jullie gemaakt

Ja, ik wil meer weten

over het INCOMPANY

MAATWERK PROGRAMMA

Tijn_Berg.jpeg

Wij ontwerpen met  jou een volledig op maat gemaakt ontwikkel programma. Het programma kan een mix zijn het value improvement, het effectief leiderschap en het persoonlijk meesterschap programma.

Met liefde ontwikkelen een programma volledig toegesneden op jouw organisatie.  Dit traject is perfect voor jullie als je 

✔︎ Medewerkers zich willen ontwikkelen zonder meteen een keuze te maken tussen professional of een leidinggevende functie.

✔︎ Je organisatie een boost wilt geven naar een transitie.

✔︎ Een duurzame en diepgaande cultuurverandering wilt.

Heb je interesse? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie. 

Je wilt een stap verder met je organisatie. Het begint met je belangrijkste medewerkers; de voortrekkers, de game-changers, je ambassadeurs. Zij weten vaak nog niet of ze een professional willen zijn of een leidinggevende rol willen aannemen. En eigenijk doet het er niet toe. Je wilt dat ze het voortouw nemen naar een volgende stap. 

 

Als je de organisatie op een volgend level brengen (meer flexibel, meer klantgericht, meer slagkracht, meer op het resultaat gericht, etc) begin dan. Je hebt al vaak genoeg een externe adviseur of programma manager ingehuurd die prachtige plannen maakten. Maar helaas het doel wat je wilt bereiken werd niet gehaald. De externe inhuur bleek vooral gericht op het inrichten van een aanpak en zelden op het duurzame resultaat. Dat komt omdat ze EXTERN zijn. De werkelijke kracht zit in je EIGEN organisatie. Je eigen medewerkers en leiders hebben veel meer kennis van jouw organisatie dan iedereen die je inhuurt bij elkaar. Huur alleen iemand in voor een ontbrekend specialisme voor de uitvoering. Je zit niet te wachten op modellen die vooral theoretisch verklarend zijn en niet voorspellend: successen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. 

 

Waar je behoefte aan hebt is de wijsheid en ervaring uit je organisatie gebruiken voor de stappen die je wilt zetten. Wij gaan met jouw medewerkers en leiders je doel bereiken. Je kunt heel goed zelf realistische doelen bepalen, een implementatieplan schrijven en een communicatiestrategie bepalen. Maar nog belangrijker: leg de focus op DOEN en niet op DENKEN. Het enige wat je nodig hebt is de juiste begeleiding om de kennis en ervaring naar boven te halen en toe te passen. We laten we je niet los totdat je het doel hebt bereikt.

 

Heb je interesse? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie. 

bottom of page