top of page

LEADERSHIP/TEAM DEVELOPMENT 

vibhav-satam-_QL9Wy0NI7g-unsplash.jpg

(en hier de printvriendelijke versie)

INHOUD VAN HET 

LEADERSHIP /TEAM DEVELOPMENT PROGRAMMA

Meer dan ooit ligt de nadruk op leiderschap dan op management technieken. Anno 2020 worden medewerkers niet meer alleen gedreven door externe prikkels. Een sterk team met aanvullende talenten, zelflerend vermogen en duidelijke doelen.

Wij hebben ruime ervaringen met het op maat verzorgen van deze programma. Circa 500 leiders/managers hebben deelgenomen aan onze programma'. We onderscheiden ons door een combinatie van groepsleren en individueel leren en leren op de werkvloer. 

Dit programma ontwikkelen op maat op basis van onze jarenlange ervaring met traineeprogramma's en leiderschapsprogramma's en is gericht op persoonlijke ontwikkeling.  Wij hebben een onconventionele aanpak: we gaan de diepte in, geen entertainment. We werken met allerlei soorten ervaren professionals (leiders en topadviseur uit bedrijfsleven, overheid en politiek), maken gebruik van  sport, kunst, meditatie, etc) en uitdagende werkvormen: hybride trainingen, (online en live), Serious Gaming, buitenactiviteiten, systemisch werk en andere onconventionele vormen. We zorgen voor een combinatie van groepsleren, individueel leren en leren op de werkvloer.

We ontwerpen eigenissige trainingen en uitvoeren die met allerlei soorten professionals uit (sport, kunst, meditatie, etc). Met uitdagende werkvormen: hybride trainingen, (online en live), gebruik van Serious Gaming (besluitvorming, dilemma's, etc), buitenactiviteiten, systemisch werk en andere onconventionele vormen. 

Inschrijven

Ja, ik schrijf me in voor
Na inschrijving heb je nog 14 dagen bedenktijd
bottom of page