top of page

HYBRIDE LEREN WERKT

Peter_laptop.JPG

VOORDELEN op een rijtje

✔︎ Volledige controle: waar en wanneer jij wilt

✔︎ Bepaal zelf het tempo

✔︎ Helder, interactief en gemakkelijk

✔︎ Online ondersteuning 

✔︎ Face-to-face online coachgesprekken 

✔︎ Onbeperkt beschikbaar

✔︎ Toegang tot experts en professionals

✔︎ Live bijeenkomsten (optioneels)

Heb je interesse? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie. 

HybridLearning_edited.jpg

De voordelen van hybride leren bij Talent Nomads

 

Met ruim 25 jaar ervaring met traineeships, leiderschapsprogramma's en cultuurtrajecten kunnen we concluderen dat de aanvulling met hybride leren werkt. De combinatie van digitaal werken en live, ontmoetingen zijn de toekomst. Lees hier de voordelen van hybride leren.

​1. Bij Talent Nomads heb jij de volledige controle over wanneer en vooral waar je aan de slag gaat. We begrijpen als geen ander dat iedereen wel eens drukke periodes heeft, waarin het lastig is om een hele dag vrij te maken voor een cursus. Daarom bieden wij flexibiliteit en vrijheid. Als het een keer niet uitkomt, kun je later inloggen of opnieuw beginnen, zodat je niets hoeft te missen. Hiermee bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld, omdat je geen onnodige reistijd hebt. Sterker nog, als je met het openbaar vervoer reist, kun je die reistijd gebruiken om aan je ontwikkeling te werken.

 

2. Bij Talent Nomads bepaal je zelf het tempo van je leerproces. Je kunt teksten lezen en tegelijkertijd aanvullende informatie verkennen via links of op basis van je eigen zoekopdrachten. Bovendien krijg je na aanvang van een module twee jaar de tijd (en als je wilt nog langer) om ermee aan de slag te gaan. Op die manier heb je voldoende tijd om het geleerde toe te passen in je dagelijkse werk. Je kunt doorgaan met het toepassen van wat je hebt geleerd totdat je klaar bent om verder te gaan.

 

3. Bij Talent Nomads ontvang je heldere, interactieve en gemakkelijk leesbare teksten met veel praktijkvoorbeelden. Alle teksten zijn wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op praktische toepassingen. We vermijden het simpelweg kopiëren uit tekstboeken; in plaats daarvan delen we onze eigen ervaringen. Naast de geschreven tekst bieden we ook oefeningen, links naar video's, achtergronddocumentatie en andere interactieve vormen om je leerervaring te verrijken.

 

4. Bij Talent Nomads kun je vragen stellen op het moment dat het jou uitkomt en ontvang je online ondersteuning. Als je vragen hebt, kun je een e-mail sturen of een chatbericht verzenden. We staan altijd klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Zo eenvoudig is dat.

 

5. Leiderschap kun je het beste oefenen in de praktijk. Hier kunnen we je helpen door er tijdens de coachgesprekken op te reflecteren. Om je alvast een tip te geven: hou in een (digitaal) schrift zowel je succesverhalen als je mislukte ervaringen bij. Bij elke module krijg je minimaal 3 live online coachgesprekken van circa een uur met één van onze trainers. Als je behoefte hebt aan aanvullende coachgesprekken, is dat natuurlijk mogelijk. Hiervoor geldt een extra prijs. Voor meer uitleg kun je terecht op deze pagina.

6. Alle documentatie in de module die je volgt is onbeperkt beschikbaar. Je blijft onbeperkt toegang houden van de modules die je hebt gevolgd. We passen regelmatig onze modules aan. Ons streven is om altijd actueel te zijn en we delen graag onze kennis met jou. Zo houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends.

 

7. In de module die je volgt krijg je de mogelijkheid om experts en professionals uit het werkveld te betrekken. Het mooie is dat ze niet fysiek naar een trainingslocatie hoeven te komen, waardoor ze gemakkelijker beschikbaar zijn voor een masterclass of een besloten vragensessie. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om individueel of in een kleine groep gekoppeld te worden aan iemand uit de praktijk voor een persoonlijke online sessie. Dit biedt een unieke kans om direct in contact te komen met ervaren professionals en vanuit hun expertise te leren en te groeien.

8. Bij voldoende deelname organiseren we live bijeenkomsten waar we samen kunnen oefenen. Zo kun je ervaringen uitwisselen en sommige onderwerpen zijn prettig om samen te doen met andere Talent Nomads. We houden regelmatig live bijeenkomsten, afhankelijk van de interesse en deelname. We houden op je op de hoogte!

Hybride  leren werkt, begin vandaag nog!

bottom of page