top of page

MAATWERK
COACHING
 

blaze-3736556__480_edited_edited.jpg

Aanvullende maatwerk coaching

Voor aanvullende coaching gelden de volgende tarieven per 2023:

  • Een cluster van 3 coachgesprekken: €275 (excl BTW)

  • Losse coachgesprekken: €100 per gesprek (excl BTW)

 

Als je behoefte hebt aan meer coachinggesprekken tijdens of na een module, stuur dan een e-mail met als onderwerp "Aanvullende maatwerk coaching" en vermeld de naam van de module waaraan je deelneemt. We zullen je dan verder begeleiden in het plannen van de gewenste coaching.

Iedereen heeft behoefte aan af en toe overleg en sparren over alledaagse werkgerelateerde zaken, vooral tijdens het volgen van alle modules die jouw persoonlijke ontwikkeling ondersteunen. Hoewel je de inhoud begrijpt, kunnen er specifieke situaties zijn waarin je net iets anders ervaart. Je komt mogelijk mensen tegen die zich op een onverwachte manier gedragen, je wordt geconfronteerd met situaties waarop je niet was voorbereid, je weet mogelijk niet goed hoe je moet omgaan met belemmerende overtuigingen, enzovoort. Tijdens een ontwikkelingsproces is het normaal dat je aspecten van jezelf ontdekt die je niet had verwacht, vergelijkbaar met een reis waarbij je altijd onverwachte situaties tegenkomt, ondanks je voorbereiding. Daarom is het waardevol om iemand beschikbaar te hebben om je vragen te beantwoorden en je bij te staan.

 

Bij Talent Nomads zijn we er om je te begeleiden in dit proces. Tijdens je module werk je samen met een persoonlijke coach, die kennis heeft van jouw module, en als je na afloop behoefte hebt aan aanvullende coaching, kun je bij dezelfde coach blijven. Deze maatwerk aanpak is gunstig, omdat een goede vertrouwensband de effectiviteit van de gesprekken vergroot. Onze coaches zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van het programma en hebben ruime praktijkervaring. Bij elke module krijg je drie online coachingsgesprekken van een uur, waarbij jij het onderwerp bepaalt. Je kunt ingaan op de opdrachten in de modules, praktijksituaties bespreken, enzovoort. Je kunt alles bespreken wat relevant is voor de module die je volgt. Als je vragen hebt over de inhoud van de modules, is het overigens handiger om een e-mail te sturen. Op die manier kunnen we je aanvullende links verstrekken die je niet tijdens het coachgesprek ontvangt.

De voordelen van coaching bij Talent Nomads

 

  • Diepgaande individuele begeleiding om specifieke uitdagingen aan te pakken

  • Persoonlijke feedback en advies om jouw ontwikkeling verder te verbeteren.

  • Extra motivatie en ondersteuning bij het behalen van jouw leerdoelen.

  • Mogelijkheid om dieper in te gaan op specifieke thema's of vaardigheden.

  • Aanvullende inzichten en perspectieven van ervaren coaches.

  • Maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw unieke behoeften en ambities.

  • Extra mogelijkheid tot reflectie en zelfontdekking voor persoonlijke groei.

  • Praktische aanvullingen op de aangeboden modules

Onze coaches verrijken jouw ontwikkelingstraject op een persoonlijke en op maat gemaakte manier.

bottom of page