YOUNG PROFESSIONAL PROGRAM

INHOUD VAN HET 

YOUNG TALENT PROGRAM

Waar hebben we het over?

In het begin van je carrière heb je de kans om een voorsprong te nemen op je leeftijdsgenoten. Je wilt je potentieel zo snel mogelijk ontwikkelen. Je wilt je sterke punten doorontwikkelen, afrekenen met je belemmerende gedachten en een strategie ontwikkelen voor de zaken waar je toch nooit goed in zult zijn. Maar hoe doe je dat? 

Wij stimuleren en begeleiden je in je zoektocht naar persoonlijk professionele identiteit en naar effectief werkgedrag. En helpen je op je zoektocht naar een passende omgeving. Jij past in een (werk)omgeving waar die omgeving bij jou past als een lekker zittende jas. We hebben ervaring met het ontwerpen en verzorgen van uitdagende traineeships. Al 600 trainees gingen je voor in circa 17 programma's.

Dit programma ontwikkelen op maat op basis van onze jarenlange ervaring met traineeprogramma's en is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een onconventionele aanpak: we gaan de diepte in, geen entertainment. We werken met allerlei soorten ervaren professionals (leiders en topadviseur uit bedrijfsleven, overheid en politiek), maken gebruik van  sport, kunst, meditatie, etc) en uitdagende werkvormen: hybride trainingen, (online en live), Serious Gaming, buitenactiviteiten, systemisch werk en andere onconventionele vormen. We zorgen voor een combinatie van groepsleren, individueel leren en leren op de werkvloer.

We ontwerpen eigenissige trainingen en uitvoeren die met allerlei soorten professionals uit (sport, kunst, meditatie, etc). Met uitdagende werkvormen: hybride trainingen, (online en live), gebruik van Serious Gaming (besluitvorming, dilemma's, etc), buitenactiviteiten, systemisch werk en andere onconventionele vormen. 

Neem contact op

Eeuwigelaan 3, 1861 CL Bergen NH

Email contact@talentnomads.nl

Telefoon 072 743 59 05

Algemene voorwaarden (download PDF)

Privacy verklaring (download PDF)

Disclaimer (download PDF)

Raad van Advies

AnneMarie Adriaans, ondernemer & creatief brein

www.i-amcreative.nl

Jan Hoek, ondernemer

https://www.linkedin.com

Maxim Spek, ondernemer

https://www.prospex.nl

Endang Siebert-Rizzi, klinisch psycholoog

https://www.linkedin.com

  • facebook @talentnomads
  • Instagram @talentnomads
  • Linked In

Schrijf je in op de wachtlijst

Zit de training die jij wilt volgen vol? Er komen regelmatig nieuwe data bij. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Schrijf je dan op de wachtlijst.

© 2018 by I AM creative.