top of page

TEAM
LEIDERSCHAP

samen doelen bereiken

Tijn_Instructie.jpeg

Wat gaan we doen?

We maken kennis met verschillende leiderschapsstijken en -theorieën. Deze gebruiken we als reflectie modellen in plaats van standaarden hoe het zou moeten. Op basis van praktijk opdrachten (leiderschap leer je immers niet uit een boekje) gaan je dit meteen dagelijks toepassen in je team.

Waar hebben we het over?

Leiderschap zorgt ervoor dat jij doelen samen met anderen kunt realiseren op een manier die bij jouw stijl past. Leiderschap gaat over mensen en begint waar management eindigt.

Er zijn veel boeken geschreven over leiderschap, maar meestal gaan ze over de top leiders van grote organisatie. 'Team leiderschap' gaat over de dagelijkse praktijk. "Leiderschap is het begeleiden, beïnvloeden en gidsen van anderen". Een authentiek leider weet hoe je dat doet, elke dag opnieuw en in allerlei situaties, verantwoordelijkheid nemen voor je eigen daden en je impact op anderen. 

 

Leiderschap over anderen begint met het ontvangen van leiderschap, het leiden van jezelf en daarna bij anderen. Vandaar dat wij Persoonlijk Leiderschap zo belangrijk vinden, het is de basis. 

Onze bewezen aanpak onderscheidt zich van anderen omdat wij gebruik maken toepasbare theorie, gerichte oefeningen en individuele coaching.

bottom of page