top of page

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

"Talent Nomads is een nieuwe en unieke club om medewerkers en managers naar een hoger plan te brengen. Wij bezetten onverwachte trainingslocaties en hanteren een net zo onconventionele, als intelligente coachings- & trainingsfilosofie.
Om mensen te bereiken en ze te ontwikkelen, een leven lang. Om mensen beter te maken en duurzaam in hun kracht te zetten. Talent Nomads. Hoeveel lef heb jij?"

"Enorme verrijking"

Het Talent Discovery Program onder de leiding van TalentNomads ervaar ik als een enorme verrijking. Na de kennisgerichte opleidingen op de HEAO en de universiteit zijn de trainingen een uitstekende aanvulling. Juist omdat dit meer is gericht op persoonlijke ontwikkeling.

TYGO, 32 JAAR

Describe what you offer here. Add a few choice words and a stunning pic to engage your audience and get them to click. 

Het niveau is uitermate hoog, oppervlakkigheden en makkelijke oneliners zijn niet aan de orde. Talent Nomads gaat inhoudelijk de diepte in en communiceert helder en respectvol. Ik ben onder de indruk van de manier waarop zij coachen en resultaten weten te behalen. 

MARY, 42 JAAR

"De basis voor de rest van je leven"

"Inspirerend! Gewoon dóen!"

Dankzij het grote netwerk van TalentNomads heb ik kunnen leren van inspirerende co-trainers en sprekers en hebben wij ons netwerk ook flink uit kunnen breiden. Ik gun het iedere toekomstige deelnemer, een training en coaching door jullie. Het heeft mij echt vooruit geholpen. Bedankt!

SANDER, 51 JAAR

Describe what you offer here. Add a few choice words and a stunning pic to engage your audience and get them to click. 

Door de vele contacten die zij hebben kregen we interessante ontmoetingen met onder ander verhalenvertellers, protocol goeroes, een aikido-teacher, en nog meer. Het traject was goudwaard; ik spreek nog regelmatig oud-deelnemers.

CHARLOTTE, 59 JAAR 

"Goud waard!"

bottom of page