top of page

OVER ONS

Talent Nomads bewandelt met jou de ongebaande paden. Over de horizon kijken. Het beste uit jezelf en anderen te halen. Bereid zijn om los te laten. Om te veranderen. Om vooruit te bewegen. En niet van het pad af te raken als er iets tegenzit. 

Talent Nomads is graag jouw gids op het pad naar persoonlijkheids- en talentontwikkeling. Talent Nomads reikt verder, kijkt verder en brengt verder. 

 

We bieden je een praktijkgerichte en effectieve leertrajecten en gaan op zoek naar je unieke eigenschappen om je duurzaam in je kracht te zetten. Je in contact te brengen met jezelf, met je innerlijke kompas. Want alleen als je doet waar je voor staat en kunt zijn wie je bent, kun je het beste uit jezelf en je omgeving halen. En daarmee het verschil maken. 

De missie van Talent Nomads

Wij hebben een missie: zo veel mogelijk mensen hun potentieel laten ervaren. Wij geloven dat de wereld (in ruime of enge zin) beter wordt als mensen meester zijn over hun eigen leven. Dat mensen zelf de koers van hun leven kunnen uitzetten, dat ze verantwoordelijkheid nemen voor hun keuzes en van toegevoegde waarde zijn voor hun omgeving. Dit vraagt om een diepe zelfkennis van drijfveren en talenten. Met deze zelfbewustheid ontwikkelen ze (veer)kracht, flexibiliteit en een aanstekelijke energie.

Dit vraagt om een andere aanpak dan reguliere opleidingen. Een combinatie van hoofd, hart en handelen (visie op ontwikkelen). Ons vertrekpunt is namelijk de persoon zelf en niet de functie of taak waar iemand voor moet worden opgeleid. Een Talent Nomad weet immers zelf wel waar zijn toegevoegde waarde het meest tot zijn recht komt. En na afloop gaat hij de volgende uitdaging aan. 

Trainers

Wij zijn trainers, geen docenten. We willen je laten ervaren; daarna vullen we dit aan met kennis. Wij halen het beste uit mensen naar boven. Dat doen we door in onze trainingsaanpak wetenschappelijke inzichten te combineren met oude wijsheid.  Meer informatie over deze trainingsmethodieken vind je op 'Visie op ontwikkeling'.  

 

De organisatie achter TalentNomads bestaat uit een bescheiden vaste staf en een inspirerende tribe van trainers die onze filosofie en aanpak onderschrijven. Deze tribals hebben ervaring als trainer, coach, procesbegeleider, psycholoog, adviseur en functionaris in het bedrijfsleven en overheid. En om hetgeen wij trainen nog meer kracht bij te zetten, hebben we ook acteurs aan onze tribe toegevoegd, evenals een zangdocent, stylist, kunsthistoricus, bokser en een bergbeklimmer. Dit zijn stuk voor stuk mensen die in staat zijn snel een open en veilige leeromgeving te creëren waarbij experimenteren mag en fouten maken ook.

Missie

Nynke

kleibeuker

“Door Hand-Hoofd-Hart te verbinden ben je gelukkiger en functioneer je beter.”

coen

helming

“Je kracht zit ín je,

niet buiten je.

Die hoef je niet

bij een ander te halen

nynke 

kleibeuker

“De sleutel tot ontwikkeling

zit bij kwetsbaarheid.”

Amir

Nazar

"Het geheel is meer dan de som der delen."

— Name, Title

Hans

Hillebrand

"Wat heb je nou écht nog

te verliezen?"

peter

geurts

"Niets is zo sterk als

de kracht van verlangen"

"Diep in jou smeult het vuur van een droom, van een verlangen, dat niets liever wil dan oplaaien en voluit branden. Het is de brandstof voor de acties en keuzes in jouw leven. Je hoeft het alleen vast te pakken: weten wat jij écht wilt. Niet wat je ego begeert, niet wat je buren willen, maar wat invulling geeft aan jouw doel, jouw missie, jouw droom.

Het enige wat je belemmert, ben je zelf, met je overtuigingen, met je aannames en je conditionering. Overwin ze. Face your demons’ en groei. Dat vraagt om veerkracht en volharding. Maar levert zo veel succes, voldoening en geluk op.

Ken je droom, geloof in jezelf met al je kwaliteiten en al je talenten. Weet wie je bent, weet wat je kunt, weet wat je wilt en niemand kan je stoppen.


Je hebt alles al in je wat je daarvoor nodig hebt. Investeer in jezelf, leer jezelf écht kennen en ontdek je ware essentie, je kern. Alleen jij kunt dat doen, jij kunt dat zien. Maak die stap en 'take control'.  Neem de regie over je leven voordat iemand anders het doet.

Talent Nomads kent de weg naar het vuur. Wij helpen je".

- Peter Geurts, Founder

JOIN THE TRIBE

We verwelkomen je graag bij onze trainingen of onze evenementen. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

bottom of page