top of page

OPEN INSCHRIJVING

wat kan ik? wat wil ik? wie ben ik? wat heb ik te bieden? 

Hannah_Klimhal2_edited.jpg

Deze reizen bieden een unieke kans om:

 • Je leiderschap verder te verdiepen

 • Je comfortzone op te rekken en nieuwe ruimte te verkennen

 • Momenten van bezinning en reflectie te nemen

 • Stil te staan bij je toekomst, wat ik nou echt?

 • Inzicht te krijgen in ingesleten patronen en gewoonten

 • Te onderzoeken of wat je doet overeenkomt met wat je werkelijk wilt

 • Te ontdekken wat je te bieden hebt en welke bijdrage je wilt leveren

 • Tijd te nemen om de balans op te maken en bewuste keuzes te maken

 

Kortom, dit programma biedt een unieke ervaring die je nooit zult vergeten.

Waar hebben we het over?

Hoe vaak neem je eigenlijk de tijd in je leven om stil te staan bij jezelf? Om te bezinnen en te reflecteren op wat je nog wilt bereiken, met wie je dat wilt doen en waar je dat wilt doen? Soms is het nodig om even te stoppen om verder te kunnen, om het grotere geheel te overzien voordat je de juiste richting bepaalt. Als leider ben je voortdurend bezig met het vervullen van de behoeften en verwachtingen van anderen. Wij bieden jou nu de mogelijkheid om samen met gelijkgestemden tijd in jezelf te investeren en jezelf opnieuw uit te vinden.

Hiervoor bieden wij drie soorten leiderschapsreizen aan:

 1. Vijf dagen in de Ardennen met teamleiders van andere organisaties: tijdens deze reis krijg je inzicht in je favoriete leiderschapsstijl, leer je van anderen (inclusief oefenen met gesprekstechnieken en beïnvloeding), ontdek je hoe je het potentieel van anderen kunt ontwikkelen, vergroot je je flexibiliteit en bouw je aan je netwerk.

 2. Zeven dagen naar Italië of Wales (afhankelijk van je voorkeur) met C-level leiders van andere organisaties: tijdens deze reis keer je even terug naar jezelf, reflecteer je op wat je werkelijk wilt, welke patronen je wilt doorbreken en wat je wilt neerzetten.

 3. Een reis op maat van twee tot vier dagen en nachten dagen naar een van de genoemde locaties of in Bergen aan Zee  met jouw eigen team: tijdens deze reis onderzoeken jullie de onderliggende dynamiek binnen het team, bepalen jullie wat jullie willen bereiken, ontdekken jullie waar jullie kracht ligt en waar jullie voor moeten waken.

 

Bij al deze reizen zorgen we voor deskundige (groeps)begeleiding, één op één coaching, een inspirerende omgeving midden in de natuur, rust, persoonlijke uitdagingen, reflectie, verbinding en verdieping. Je zult ervaren hoe iedereen bijdraagt aan samenwerken en dat een succesvolle leider in staat is zich snel aan te passen aan onvoorziene en onbekende omstandigheden. In plaats van te kopiëren en te herhalen, leer je innoveren en anticiperen.

 

Maak gebruik van deze kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien als leider. Investeer in jezelf en ontdek nieuwe kanten van jezelf.

Deze reis wacht op je.

bottom of page