FUTURE LEADERSHIP TALENT PROGRAM

IMG_2197.jpeg

DOWNLOAD HIER ALLE INFORMATIE

(en hier de printvriendelijke versie)

INHOUD VAN HET 

FUTURE LEADERSHIP TALENT PROGRAM

 Hét programma wat de brug vormt tussen een traineeship en een leiderschapsprogramma. Speciaal gericht op de turbulente dertigersfase. Stormachtige ontwikkelingen op privé en werkgebied.  Op zoek naar balans en rust, carrière switches, et.

Je kent je sterke punten, weet wat je valkuilen zijn en hebt geleerd om hier de geschikte strategiën voor te gebruiken. Je hebt ervaren hoe fijn het is om in je traineeprogramma de tijd te nemen voor je persoonlijke ontwikkeling. 

Na een paar jaren wil je opnieuw even de tijd nemen om te bezinnen. Sommige onderwerpen wil je verdiepen, sommige wil je aanvullen met nieuwe inzichten. Zit ik nog op het goede pad? Wil ik wellicht iets anders? Welke stappen kan ik nu nemen op mijn carrièrepad? Wij helpen je hierbij.

Dit programma ontwikkelen op maat op basis van onze jarenlange ervaring met traineeprogramma's en leiderschapsprogramma's en is gericht op persoonlijke ontwikkeling.  Wij hebben een onconventionele aanpak: we gaan de diepte in, geen entertainment. We werken met allerlei soorten ervaren professionals (leiders en topadviseur uit bedrijfsleven, overheid en politiek), maken gebruik van  sport, kunst, meditatie, etc) en uitdagende werkvormen: hybride trainingen, (online en live), Serious Gaming, buitenactiviteiten, systemisch werk en andere onconventionele vormen. We zorgen voor een combinatie van groepsleren, individueel leren en leren op de werkvloer.

We ontwerpen eigenissige trainingen en uitvoeren die met allerlei soorten professionals uit (sport, kunst, meditatie, etc). Met uitdagende werkvormen: hybride trainingen, (online en live), gebruik van Serious Gaming (besluitvorming, dilemma's, etc), buitenactiviteiten, systemisch werk en andere onconventionele vormen.