top of page

THE FUTURE IS YOURS!

ER KOMT ECHT WEER EEN NIEUWE TOEKOMST

Wat is het?

Wij hebben een missie: zo veel mogelijk mensen hun potentieel laten ervaren. Dat is wat we doen bij Talent Nomads.

 

We leven op het moment in een ingewikkelde en verwarrende tijd. Overal hoor je verontrustende berichten, je wordt uit je dagelijkse ritme gehaald, je bent in je vrijheid beperkt, je bent alleen (of juist met teveel) en niemand weet hoe lang het duurt. Je kunt deze tijd  uitzitten met Netflix-series én je kunt de tijd nuttig gebruiken om naar jezelf te kijken om je af te vragen wat je na de crisis wilt doen. Want dat er uiteindelijke een nieuwe toekomst aanbreekt, dat staat vast.

Natuurlijk vinden het fijn als je met ons straks je leven weer vorm gaat geven. Iets nieuws of het zelfde, dat maakt niet uit., maar het mag ook ergens anders. Als je het maar doet. Kies, en pak de regie, over je toekomst. Ons team staat voor je klaar met advies, filmsuggesties en boekentips.

Hoe werkt het?

Schrijf je in via onderstaand formulier. We plannen een gesprek met je in en laten je z.s.m. via mail weten wanneer we contact met je opnemen.

Wat kost het?

Niets. Geen verplichtingen, geen verkoopverhaal, maar gewoon even een uurtje met je sparren over jouw toekomst.

 

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar! 

lauren-richmond-FvsYPrbKXuQ-unsplash.jpg

Voor wie is dit 'The Future is Yours!' bedoeld?

Voor iedereen die ouder is dan 21 jaar en behoefte heeft om te sparren over de toekomst in deze ingewikkelde en verwarrende tijd.

Inschrijven

Ja, ik schrijf me in voor

Bedankt voor de inzending!

bottom of page