top of page

DE ULTIEME PROFESSIONAL

intern of zelfstandig
ondernemerschap

Vakmanschap in Bokrijk (2).JPG

Wat gaan we doen?

We beginnen met het definiëren van jouw missie: waar ben jij uniek in en wat heb jij te brengen? Vervolgens gaan we aan de slag met jouw specialiteit: hoe onderscheid jij je van anderen? Daarna vinden we wegen hoe je dit in de wereld kunt neerzetten. Tot slot maken we een plan om deze drie aspecten te blijven ontwikkelen. 

Waar hebben we het over?

Een Talent Nomad is in staat in elke organisatie het beste uit zichzelf en anderen te halen (zie ook Natuurlijk Leiderschap). Meesterschap in je vak als professional (vakinhoudelijk, leidinggevende, adviseur, etc.) alleen is niet voldoende. Het is een combinatie van vakmanschap, zichtbaarheid én Persoonlijk Leiderschap. Of je binnen een organisatie werkt of als zelfstandig professional, in beide gevallen moet je werken aan je zichtbaarheid. Wij helpen je om op je eigen manier te werken aan je zichtbaarheid. Dat varieert van het geven van overtuigende presentaties tot aan het opzetten van een eenmanszaak als zelfstandig professional. Het belangrijkste onderscheid ben jij en dát moet je laten zien. 

De ultieme professional is een meester in zijn vak, zichtbaar voor de omgeving en inspirerend voor collega's en opdrachtgevers. De ultieme professional kan zichzelf en anderen leiden vandaar de link met Persoonlijk Leiderschap en Natuurlijk Leiderschap. Ondernemerschap is een logisch vervolg op deze modules. Beide komen aan bod maar voor de verdieping raden we je aan eerst deze modules te volgen om het hoogste rendement te halen.

bottom of page