top of page

MID CAREER

men-1979261__480.jpg
Professional Mannelijk Portret

Voor wie zijn deze programma's bedoeld?

Voor iedereen die:

  • een aantal jaren werk- en levenservaring heeft opgebouwd

  • hulp kan gebruiken bij het kiezen van de juiste werkomgeving

  • wil werken aan persoonlijke effectiviteit en professioneel persoonlijk leiderschap

  • behoefte heeft aan een sterke professionele identiteit

  • bereid is aan zichzelf te werken

  • aanvullende persoonlijke en sociale vaardigheden wil leren

  • het beste uit zichzelf en anderen wil halen

  • behoefte heeft aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling

KERNVRAGEN

Wat wil ik verder bereiken? Hoe pak ik de regie terug? Maak ik het verschil nog? Wat houdt me tegen? Zit ik nog op de juiste plek?

Waar hebben we het over? 

Waarschijnlijk heb je je leven op orde, je maakt stappen in je carrière en privé loopt alles zo’n beetje op rolletjes. Alle reden dus om happy te zijn. Maar toch… ergens is er dat knagende gevoel waar je geen vat op hebt. Soms lijkt het alsof anderen je leven bepalen en je geen grip meer hebt op je agenda. Je vraagt jezelf af of dit het leven is zoals je het bedacht had. En of die baan je nou echt gelukkig maakt? Of misschien ervaar je dat de combinatie werk en privé zoveel van je vraagt dat je niet meer aan jezelf toekomt, laat staan dat je nog helder voor ogen hebt wat jouw talenten zijn. 

 

Hoe fijn zou het zijn als je zelf weer regie hebt over je leven. Dat je overzicht hebt en door de bomen niet alleen het bos maar ook de open plekken weer kunt zien. Hoe fijn is het dat je het gevoel van evenwicht terugvindt en je ziet welke vaardigheden je nog nodig hebt. Dat je je dromen en idealen kunt realiseren. Hoe fijn is dat je weer kunt vertrouwen op je innerlijke kompas. Dat je jezelf kunt zijn en je niet voortdurend hoeft aan te passen. Je behoefte aan (persoonlijk) leiderschap groeit. 

 

Bij Talent Nomads bieden we je die mogelijkheid. We helpen je de regie terug te pakken: de balans tussen controleren en loslaten. We leren je hoe jij  je eigen draken, je eigen blokkerende en destructieve overtuigingen, kunt verslaan. En hoe je een strategie kunt ontwikkelen voor de zaken waar je niet zo goed in bent en kunt excelleren in je sterke punten en effectief zult handelen. We leren je persoonlijke en sociale vaardigheden die je nodig hebt om je leiderschap te tonen in deze turbulente wereld. In dit programma werken we eraan om jouw onuitputtelijke bronnen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel, weer of nog meer te laten stromen. Zodat je met veerkracht en zelfvertrouwen de hobbels die je op je pad tegenkomt, aan kunt. Want als jij jouw eigen leiderschap neemt, authentiek en gefundeerd op jouw unieke DNA, dan is geen berg te hoog en kun jij ieder varkentje wassen. 

Happy-senior-woman-hiker-taking-a-selfie

REIS VAN DE

HELD

Een programma van 6 dagen voor persoonlijke groei vanuit zingeving en bedoeling, gebaseerd op het universele menselijke verhaal van Joseph Campbell ('The hero's journey')

Ervaar onze unieke Talent Nomads methode.

Happy-senior-woman-hiker-taking-a-selfie

FUTURE LEADERSHIP

TALENT PROGRAM

Het unieke programma van Talent Nomads voor oud-deelnemers aan een traineeprogramma als voorbereiding op een leadership developement traject.

Een vergelijkbaar programma is er niet!

Happy-senior-woman-hiker-taking-a-selfie

LEADERSHIP DEVELOP-MENT RETREAT

'You can't control the waves, so learn to surf'.

Een leiderschapsprogramma wat zich onderscheid van alle andere vergelijkbare programma's. We hebben een unieke aanpak die zich richt op veerkracht en creativiteit.

Schermafbeelding 2018-07-08 om 17.33.16.
Schermafbeelding 2018-07-08 om 17.33.07.

 

Na afloop lever jij een diepere fundamentele bijdrage aan je organisatie. Je zult door de investering in jezelf je werkomgeving inspireren met je persoonlijkheid omdat je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Je hebt dit zelf geleerd en bent nu ook in staat omdat anderen te leren. Een organisatie is immers een verzameling van samenwerkende mensen die meer dan de som der delen kunnen zijn. 

bottom of page