top of page

VERDIEPING

dé volgende stap

Tijn_Berg.jpeg

Dit programma is ideaal voor jou als je:

  • Ruime ervaring hebt met leiderschap en verder wilt groeien in je rol als leider.

  • Je vleugels wilt uitslaan en je leiderschap naar een hoger niveau wilt tillen.

  • Veranderingen in gang wilt zetten en vorm wilt geven binnen jouw organisatie.

  • Innovatie en creativiteit wilt stimuleren binnen de organisatie en een cultuur van vernieuwing wilt bevorderen.

  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid wilt nemen

  • Sociale en duurzame impact wilt integreren in je leiderschap

  • Een langetermijnvisie wilt ontwikkelen en de organisatie in lijn wilt brengen met toekomstige uitdagingen en kansen.

Het is tijd om jouw leiderschap naar nieuwe hoogtes te brengen en een positieve impact te maken op zowel je team als de bredere maatschappij.

Waar hebben we het over?

Je hebt al een aanzienlijke ervaring opgebouwd in leiderschap als leidinggevende, zelfstandige of in een adviserende rol. Nu is het moment aangebroken om de diepte in te gaan en je leiderschap naar een hoger niveau te tillen. Dit traject is een logisch vervolg op nieuw leiderschap en speciaal ontworpen voor jou, omdat je klaar bent om je te richten op strategische aspecten en een bredere impact te maken binnen de organisatie. Je hebt ervaren dat de praktijk vaak weerbarstig is, dat mensen niet altijd logisch handelen, dat de omgeving minder voorspelbaar is en dat je opdrachtgevers nog wel een willen veranderen van koers terwijl je niet zo lekker bezig was. Je hebt ook genoeg ervaring opgedaan om een stap verder te gaan in je loopbaan. 

 

In dit traject leer je de kunst van het leiden op een dieper niveau, waarbij je je richt op het formuleren van een overkoepelende visie en strategie voor de gehele organisatie. Je verschuift je focus naar de lange termijn en streeft ernaar om trends en ontwikkelingen in de markt te integreren in je strategische besluitvorming. Daarnaast ontwikkel je je vaardigheden om meerdere teams aan te sturen en de organisatiecultuur te beïnvloeden. 

 

Je begrijpt dat leiderschap niet alleen gaat om het leiden van medewerkers, maar ook om het leiden van andere leiders. Je wilt subtiel kunnen beïnvloeden, zowel met als zonder formele macht, en je zoekt naar mogelijkheden om samen te werken met externe partijen en stakeholders. Daarnaast ben je gefocust op duurzaamheid en ecologie, en zie je de potentie van jouw organisatie om een positieve impact te hebben op deze gebieden.

 

Wij bieden jou de tools, inzichten en begeleiding met maatwerk coaching die je nodig hebt om je leiderschap naar een hoger niveau te tillen en grootschalige veranderingen te bewerkstelligen. Je zult nieuwe vaardigheden ontwikkelen, jezelf uitdagen en groeien als leider. Bereid je voor op een inspirerende reis waarin je jouw unieke leiderschapspotentieel kunt realiseren. Wij staan voor je klaar.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

bottom of page