top of page

HYBRIDE LEREN LEIDEN

wandelaars

Kun je leiderschap leren?

Jazeker! Leiderschap is niet aangeboren en je kun het wel degelijk leren hoewel de een er meer aanleg voor heeft dan de ander. Leiderschap gaat over mensen en die zijn allemaal verschillend.  Je leert leiderschap in drie fasen: eerst leiderschap ontvangen, dan jezelf leiden (persoonlijk leiderschap) en vervolgens anderen leiden (team leiderschap). 

 

Kun je leiderschap hybride leren?

Ook dat kan. Leiderschap leren is een combinatie van vier dimensies​. 

Theorie

Op dit platform bieden we je allerlei theorie aan die je nodig hebt voor (team)leiderschap. Dit doen we door maatwerk modules, speciaal voor dit platform ontwikkeld, aangevuld met literatuursuggesties.

Individuele aandacht

Tijdens de modules bieden we je de mogelijkheid om zelf aan te slag te gaan met oefeningen. Tijdens de coachgesprekken kunnen we hier op jouw verzoek verder op in gaan.

 

Praktijk

Leiderschap kun je het beste oefenen in de praktijk. Hier kunnen we je helpen door er tijdens de coachgesprekken op te reflecteren. Om je alvast een tip te geven: hou in een schrift of op een andere manier zowel je succesverhalen als je mislukte ervaringen bij. 

Groepsleren

Als er voldoende animo voor is organiseren we periodiek live bijeenkomsten zodat je in een veilige leeromgeving alvast kunt oefenen met je favoriete leiderschapsstijl. 

bottom of page