top of page

HYBRIDE LEREN

HybridLearning_edited.jpg

Groepsleren: face-to-face

 

Naast de online trainingen via onze website bieden wij ook trainingen aan waar deelnemers en trainers elkaar persoonlijk ontmoeten. We hebben twee manieren waarop dit plaatsvindt:

 

Verdiepingsdagen voor deelnemers aan de hybride trainingen: Deze contactdagen vormen een waardevolle aanvulling op de online trainingen die je via onze website volgt. Tijdens deze dagen kun je de opgedane kennis verdiepen en in een directe interactie met de trainer en andere deelnemers werken aan specifieke vraagstukken of praktijksituaties.

 

In-company trainingen waarbij wordt de website als aanvulling gebruikt op de contactdagen. Onze trainers komen naar jouw bedrijf of organisatie om de training op locatie te verzorgen. Tijdens deze face-to-face sessies kunnen deelnemers directe feedback ontvangen, praktijkoefeningen doen en ervaringen delen met collega's. De website dient als een waardevol hulpmiddel om het geleerde verder te verankeren en toegang te hebben tot aanvullend materiaal en ondersteuning. Neem contact op voor een maatwerk traject bij jouw organisatie.

 

Bij Talent Nomads geloven we in de kracht van interactie en persoonlijk contact waar dat kan, en daarom bieden we deze face-to-face trainingen aan naast onze online mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat je een optimale leerervaring hebt en jezelf op verschillende manieren kunt ontwikkelen.

De voordelen van hybride leren bij Talent Nomads

Met 20 jaar ervaring met traineeships, leiderschapsprogramma's en cultuurtrajecten kunnen we concluderen dat hybride leren werkt. De combinatie van digitaal werken en live, ontmoetingen zijn de toekomst. Lees hier de voordelen van hybride leren.

​1. Bij Talent Nomads heb jij de volledige controle over wanneer en vooral waar je aan de slag gaat. We begrijpen als geen ander dat iedereen wel eens drukke periodes heeft, waarin het lastig is om een hele dag vrij te maken voor een cursus. Daarom bieden wij flexibiliteit en vrijheid. Als het een keer niet uitkomt, kun je later inloggen of opnieuw beginnen, zodat je niets hoeft te missen. Hiermee bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld, omdat je geen onnodige reistijd hebt. Sterker nog, als je met het openbaar vervoer reist, kun je die reistijd gebruiken om aan je ontwikkeling te werken.

 

2. Bij Talent Nomads bepaal je zelf het tempo van je leerproces. Je kunt teksten lezen en tegelijkertijd aanvullende informatie verkennen via links of op basis van je eigen zoekopdrachten. Bovendien krijg je na aanvang van een module twee jaar de tijd (en als je wilt nog langer) om ermee aan de slag te gaan. Op die manier heb je voldoende tijd om het geleerde toe te passen in je dagelijkse werk. Je kunt doorgaan met het toepassen van wat je hebt geleerd totdat je klaar bent om verder te gaan.

 

3. Bij Talent Nomads ontvang je heldere, interactieve en gemakkelijk leesbare teksten met veel praktijkvoorbeelden. Alle teksten zijn wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op praktische toepassingen. We vermijden het simpelweg kopiëren uit tekstboeken; in plaats daarvan delen we onze eigen ervaringen. Naast de geschreven tekst bieden we ook oefeningen, links naar video's, achtergronddocumentatie en andere interactieve vormen om je leerervaring te verrijken.

 

4. Bij Talent Nomads kun je vragen stellen op het moment dat het jou uitkomt en ontvang je online ondersteuning. Als je vragen hebt, kun je een e-mail sturen of een chatbericht verzenden. We staan altijd klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Zo eenvoudig is dat.

 

5. Leiderschap kun je het beste oefenen in de praktijk. Hier kunnen we je helpen door er tijdens de coachgesprekken op te reflecteren. Om je alvast een tip te geven: hou in een (digitaal) schrift zowel je succesverhalen als je mislukte ervaringen bij. Bij elke module krijg je minimaal 3 live online coachgesprekken van circa een uur met één van onze trainers. Als je behoefte hebt aan aanvullende coachgesprekken, is dat natuurlijk mogelijk. Hiervoor geldt een extra prijs. Voor meer uitleg kun je terecht op deze pagina.

6. Alle documentatie in de module die je volgt is onbeperkt beschikbaar, waarvan de eerste twee jaar gratis. Na het voltooien van een module bieden we je een lidmaatschap bij de Talent Nomads Tribe aan. Een van de voordelen hiervan is dat je onbeperkt toegang blijft houden tot de modules die je hebt gevolgd. We passen regelmatig onze modules aan. Ons streven is om altijd actueel te zijn en we delen graag onze kennis met jou. Zo houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends.

 

7. In de module die je volgt krijg je de mogelijkheid om experts en professionals uit het werkveld te betrekken. Het mooie is dat ze niet fysiek naar een trainingslocatie hoeven te komen, waardoor ze gemakkelijker beschikbaar zijn voor een masterclass of een besloten vragensessie. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om individueel of in een kleine groep gekoppeld te worden aan iemand uit de praktijk voor een persoonlijke online sessie. Dit biedt een unieke kans om direct in contact te komen met ervaren professionals en vanuit hun expertise te leren en te groeien.

8. Bij voldoende deelname organiseren we live bijeenkomsten waar we samen kunnen oefenen. Zo kun je ervaringen uitwisselen en sommige onderwerpen zijn prettig om samen te doen met andere Talent Nomads. We houden regelmatig live bijeenkomsten, afhankelijk van de interesse en deelname. We houden op je op de hoogte!

WAT IS HYBRIDE LEREN ?

Hybride werken en thuiswerken zijn de toekomst en zijn sinds de coronacrisis normaal geworden. Het heeft bewezen dat het mogelijk is om ondanks fysieke beperkingen toch samen te werken. Hybride leren is de toekomst en sluit hier perfect op aan. Hybride leren is zeer toegankelijk, waardoor je jezelf optimaal kunt blijven ontwikkelen. In tegenstelling tot e-learning biedt hybride leren direct contact met ons, waardoor jouw ontwikkelingstraject meer op maat wordt gemaakt. Het is een combinatie van raadplegen, streamen en coachen.

 

Hybride leren combineert technologie met persoonlijk contact. Je kunt online via je laptop, telefoon of tablet op elk gewenst moment en op elke locatie onze website raadplegen voor duidelijke uitleg. Je bepaalt zelf het tempo waarin je leert en hebt volledige vrijheid en controle over je ontwikkeltraject. Je kunt het reguliere tempo volgen, maar ook vooruit werken of terugkijken wanneer het jou uitkomt. Je mist dus niets en het gaat nooit te snel of te langzaam. Jij hebt de regie in handen.

 

We bieden diverse interactieve werkvormen aan, zodat jij kunt kiezen wat het beste bij je past. Bovendien kun je via online beeldcontact direct communiceren met een coach om eventuele obstakels te bespreken. Via e-mail en chat kun je verduidelijking vragen. We organiseren regelmatig digitale masterclasses over actuele onderwerpen en beantwoorden graag de vragen die je hebt. Daarnaast zijn er regelmatig live bijeenkomsten waarbij je in de praktijk kunt oefenen en samenwerken met anderen.

Hybride  leren werkt, kies vandaag nog jouw traject!

bottom of page