top of page

EEN NIEUW BEGIN

Living-with-nature-right-on-my-doorstep-
Schermafbeelding 2019-02-12 om 10.39.59.

SAMENVATTING VAN

EEN NIEUW BEGIN

DUUR

2x2 dagen aaneengesloten, 1 terugkommiddag

AANVANG

Uitgesteld i.v.m. Covid-19, nieuwe data volgen z.s.m.

INVESTERING

€ 1.150 exclusief BTW

inclusief locatie- overnachtingskosten

KERNVRAGEN

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat doe ik? Wat zou ik eigenlijk willen? Hoe maak ik een nieuwe start?

 

Waar hebben we het over?

Je wilt opnieuw beginnen, in je werk of privé. Maar je weet nog niet precies hoe. Je wilt het beste uit jezelf halen en je wil antwoord op vragen als ‘Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?’. Bij ‘een nieuwe begin’ ga jij je eigen koers varen. Je kunt volledig zelfstandig worden of je aansluiten bij anderen, maar dan op je eigen voorwaarden. ‘Een nieuw begin’ kan over werk gaan, maar ook over je privéleven. 

De wereld verandert. Voorheen werkten mensen

vanzelfsprekend in organisaties met een vast dienstverband.

 

Er is een tendens naar individualisering en autonomie. Het vertrouwen in grote organisaties neemt af. Enerzijds globalisering van de wereld, anderzijds ‘verkleining’. Iedereen zoekt zijn weg maar kan het niet alleen. Dat zorgt ervoor dat we elkaar nodig hebben, maar ook een eigen bijdrage willen hebben, iets willen betekenen. 

De angst om de eigen identiteit te verliezen, om op te gaan in de massa, groeit. Eén mogelijke manier om hier mee om te gaan is door er boven uit te stijgen (de baas te worden), een andere strategie is authentiek te zijn en erkend te worden. Dat laatste lukt als je dicht bij jezelf blijft. Wat je doet, bepaal jij. Wij zullen je helpen bij je keuzes. 

Inschrijven

Ja, ik schrijf me in voor
Na inschrijving heb je nog 14 dagen bedenktijd
bottom of page