top of page

DIGITAL NOMADS

TALENT PROGRAM

IMG_8822.JPG
shutterstock_192268793.jpg

INHOUD VAN HET DIGITAL NOMADS TALENT PROGRAM 

Zit je even thuis, heb je een sabbatical of ben je buiten Nederland en weet je niet wat je wilt? Schrijf je dan in voor het Digital Nomads Talent Program. In dit online programma verdiepen we je kennis over jezelf, ontdek je wat je sterke en minder sterke punten zijn en welke werkomgeving het best bij je past. 

Of heb je een Gap Year omdat je niet weet wat je wilt studeren? Ook hierbij kunnen we sturen en helpen.Heb je een Gap Year omdat je niet weet wat je wilt? Ook hierbij kunnen we sturen en helpen. Een studie hoort aan te sluiten bij jouw persoonlijkheid en niet alleen bij je cijferlijst.

 

Tip: Digital Nomads kun je ook volgen tijdens je wereldreis. Natuurlijk is het heerlijk om op een verlaten strand of berg een beetje voor je uit te staren in de hoop antwoorden te vinden in de zee of in de lucht. Maar omdat één en één twee is, en het ene het andere niet uitsluit, is deze training dé manier om tijdens je reis in je kracht te komen zodat je na afloop niet alleen bruingebrand, maar ook zelfverzekerd op het vliegveld staat. 

SAMENVATTING VAN HET 

DIGITAL NOMADS TALENT TPROGRAM

DUUR

van 3 weken tot 3 maanden

DATA

n.v.t.

INVESTERING

€ 495

DOWNLOAD HIER ALLE INFORMATIE

(en hier de printvriendelijke versie)

Inschrijven

Schrijf je in voor het Digital Nomads Talent Program 

via onderstaand formulier.

bottom of page